2019 “The Fuck – up Club”, regie Annabel van Ewijk

2018 ‘De miraculeuze come –  back van Mea L. Loman’, regie Annabel van Ewijk

2017 “De familie Avenier en de ontdekking van de wereld”, regie Liejan Kolsters

TILBURG, TONEELSTUK, KABAAL, FACTORIUM, FAMILIE AVENIER 1, MARIA GOOS. Foto Hans Harink / Pix4Profs.

2016 FESTEN Regie: Liejan Kolsters

2015 DOCHTER VAN DE BOEVENKONING Regie: Sietske Oosthout

2014 ONGELIKT (een bewerking op King Lear) Regie: Elise Schietecat

2013 MIDZOMERNACHTSDROOM Regie: Elise Schietecat